Blog

Day in the life of a Back-end developer Ons teamlid Yannick biedt je graag wat inzicht in een typische dag in het leven van een Back-end developer
Yannick van der Laak
Building code from a Front-end point of view Ons teamlid Floor neemt je graag mee met haar dag werken als Front-end developer
Suzanne Makkink
Even voorstellenIk heet Carlijn. Ik ben afgestudeerd als voedingstechnoloog, de studie die ik heb gevolgd heette Food Commerce and Technology, waarin ik uiteindelijk de Technology kant gekozen heb. De studie focust zich op 3 aspecten, de productontwikkeling van nieuwe en bestaande voeding, de processen om van grondstof tot eindproduct te komen en het waarborgen van de kwaliteit binnen het proces en het product zelf. Ik vond hierin productontwikkeling altijd het leukste onderwerp!
Suzanne Makkink
Word relevant door GA4 en cross-platform events te combineren in uw customer journey.Word marketingrelevanter door GA4 en cross-platform events te combineren in uw customer journey. Verzamel, configureer en analyseer uw gegevens om het juiste publiek te bereiken.
Richard Budding
De absolute noodzaak van gebruikersidentiteitsbeheer en authentificatieMet de opkomst van de on-demand economie hebben consumenten nu volop keuze, vooral als het gaat om digitale producten. Als ze bij uw bedrijf niet vinden wat ze zoeken, zullen ze het elders vinden. Mensen verwachten nu onmiddellijke toegang en een gepersonaliseerde, wrijvingsloze ervaring. Een complex en geavanceerd communicatiekanaal dat dit doel niet dient, zal uw bedrijf dus niet veel voordeel opleveren. De honderden merkberichten die dagelijks gebruikers bombarderen, helpen ook niet echt. Met zo'n hevige concurrentie is een superieure klantervaring misschien wel een van de weinige manieren waarop bedrijven zich nog kunnen onderscheiden en loyale klanten kunnen winnen.
Richard Budding
Waarom prototyping essentieel is voor een bedrijfsmanagerAls u denkt dat prototypes een ongerechtvaardigd ontwerp instrument zijn, wacht dan niet te lang, want u staat op het punt te zien hoe krachtig dit instrument is voor bedrijfsleiders, vooral bij harde concurrentie en krappe budgetten.
Richard Budding
Hoeveel kost het om een cloud applicatie te bouwen?Stel, u start een nieuw bedrijf of dienst en u wilt een moderne webapplicatie. Of u bent op zoek naar een manier om uw klanten nog beter te faciliteren met een native app als aanvulling op uw huidige diensten. De grote vraag die dan opkomt; wat kost zo'n applicatie? Levarne geeft inzicht in deze vraag door middel van een calculator.
Rianne Spelt
Wat is serverloos en waarom is het belangrijk voor de keuze van een nieuw softwareproject? Serverless of code draaien zonder de noodzaak van een server lijkt een utopie.
Richard Budding
Multidisciplinair is de toekomstEen multidisciplinair team is de toekomst van succesvolle innovatie. Door met meerdere disciplines samen te werken, ontwerp en ontwikkel je een sterker product, is er meer draagvlak, leer je sneller en is de productiviteit hoger.
Rianne Spelt
Your Worst-case Serverless Scenario deel III: Het Onzichtbare ProcesIn deze derde en laatste aflevering van "Your Worst-case Serverless Scenario" zullen we het hebben over een vervelend 'onzichtbaar proces' van DynamoDB en kort ingaan op partitie ontwerpen en tabel indexen. We sluiten deze case af met een samenvatting van onze geleerde lessen. Als je de eerste twee delen van deze serie nog niet gelezen hebt, raden we je aan om ze te bekijken, aangezien dit artikel verder bouwt op de vorige artikelen.
Suzanne Makkink
Een maand bij LevarneSinds maart 2020 werk ik als softwareontwikkelaar voor Levarne. Aangezien dit mijn eerste 'volwassen' baan was, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. In hoeverre heeft mijn studie mij voorbereid op het werk als softwareontwikkelaar? En hoe is het om samen te werken met een gecoördineerde groep collega's? In deze post deel ik mijn vorderingen bij het ontdekken van de antwoorden op deze vragen.
Rianne Spelt
Mijn eerste week bij een softwarebedrijfMeet, Slack & Google Drive. Nieuwe gezichten met veel ervaring. Gesprekken op afstand. Per ongeluk een online vergadering verlaten omdat ik op een toegevoegde link klikte. Cloud toepassingen. Dit is een samenvatting van mijn eerste week in een geheel nieuwe omgeving.
Rianne Spelt