Terug

Hoeveel kost het om een cloud applicatie te bouwen?

Rianne Spelt

2 min read

Stel, u start een nieuw bedrijf of dienst en u wilt een moderne webapplicatie. Of u bent op zoek naar een manier om uw klanten nog beter te faciliteren met een native app als aanvulling op uw huidige diensten. De grote vraag die dan opkomt; wat kost zo'n applicatie? Levarne geeft inzicht in deze vraag door middel van een calculator.

Hoe werkt dit?

Wij hebben een interactieve calculator gemaakt, waarmee u gemakkelijk een schatting van de kosten kunt krijgen. Om zo nauwkeurig mogelijk aan uw zakelijke behoeften te voldoen, biedt de tool u een keuze uit combinaties van verschillende functies en platforms. Het werkt als een soort menu. Voor elk onderwerp kunt u kiezen uit verschillende functionaliteiten waarbij u kunt kiezen welke van toepassing zijn op uw toepassing. Hoe meer functies, hoe hoger de prijs zal zijn. De tool beschrijft wat de functionaliteiten specifiek inhouden.

Multidisciplinaire teams

Om de applicatie te ontwikkelen, werken we met een multidisciplinair team aan het eindresultaat. Lees hier ons artikel over waarom multidisciplinaire teams de toekomst zijn. Om tot een succesvol eindresultaat te komen, werken we tijdens dit project samen met onderstaande profielen.

Quotation


Tijdens het klikken ziet U onmiddellijk de gevolgen van het toevoegen van een bepaalde functionaliteit aan de prijs. Op deze manier kunt u al zien welke "nice to have" functies u wel of niet wilt toevoegen aan de 1e versie van de applicatie. Als u alle functionaliteiten heeft aangeklikt krijgt u een offerte met een compleet kostenoverzicht. Dit is een indicatie van de prijs. In een extra gesprek bepalen we gezamenlijk wat het eindresultaat wordt, wij adviseren u hier graag over. Ook de opleverdatum kan van invloed zijn op de uiteindelijke prijs.

Ga hier naar de calculator - hier.