Klant
Memory
Software
NodeJS, Serverless, AWS Lambda, Vue, Stripe
Industrie
Webshop
Use case
DevOps optimalisatie
Klant
Memory
Industrie
Webshop
Software
NodeJS, Serverless, AWS Lambda, Vue, Stripe
Use case
DevOps optimalisatie
Introductie
Jobnet is onderdeel van de Memory Group. Dit dient als een carrière portal tussen werkgevers en werkzoekenden. Ze bieden carrièremogelijkheden voor studenten, starters en young professionals.
De uitdaging
Werkgevers sluiten een abonnement af bij Jobnet om vacatures te plaatsen. Gebaseerd op het abonnement dat ze hebben kunnen ze een bepaalde hoeveelheid content plaatsen. Omdat ze geen webshop hadden waar werkgevers een abonnement konden kiezen moesten de abonnementen handmatig door Jobnet worden ingevoerd. Om dit makkelijker te maken, waren ze op zoek naar een manier om werkgevers zelf hun abonnement te laten kiezen.
De oplossing
Levarne heeft een aparte omgeving gemaakt waar werkgevers hun abonnement zelf kunnen afsluiten en betalen. Hier staat ook alle informatie over de abonnementen en eventuele extra opties die bij een abonnement kunnen worden bijgevoegd. Hiermee kunnen werkgevers dus hun eigen abonnement en rechten zelf kiezen en ook meteen betalen. Er zijn diverse betaalopties besproken zoals Mollie, Stripe en Adyen. Alle drie deze opties zijn te implementeren door Levarne. Uiteindelijk is er in dit geval gekozen voor een Stripe implementatie. Met de Payments-API van Stripe kun je eenvoudig meerdere betaalmethoden via één enkele integratie ondersteunen. Het resultaat: een gebundelde en elegante integratie die nauwelijks tijd voor development vraagt en gemakkelijk te onderhouden is, welke betaalmethoden je ook besluit te implementeren.
De waarde
Door dit proces te automatiseren, loopt het een stuk efficiënter en hoeft er vanuit Memory minder tijd aan besteed te worden aan de administratie hierachter. Ook kunnen er minder fouten worden gemaakt, wat leidt tot bevordering van de bedrijfsprocessen.
Efficiëntie
Overzichtelijke data
Bevordering bedrijfsprocessen

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met onze Customer Success Manager

Bo avatar

Benieuwd naar de kosten van een project?

We hebben een interactieve calculator gecreëerd waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in de kosten die komen kijken bij het bouwen van een applicatie.

Andere cases