Supplier portal
Klant
Ahold Delhaize - Etos
Software
Vue, Javascript, Azure, NodeJS, Nuxt
Industrie
Drogisterij en boodschappen
Use case
DevOps optimalisatie
Introductie
Etos is een drogisterijketen in Nederland en onderdeel van Ahold Delhaize. Ze zijn opgericht in 1919 door Philips en zijn in hun 100+ jarig bestaan gegroeid tot de twee na grootste drogisterijketen in Nederland met 540 vestigingen in Nederland. Ze waren begonnen als een mix van drogisterij en supermarkt, maar zijn in 1973 onder Ahold gespecialiseerd als drogisterij.
De uitdaging
Vooralsnog werd er gewerkt met Excel lijstjes die heen en weer werden gestuurd per mail. Dit kan niet alleen onpraktisch werken maar ook onoverzichtelijk en foutgevoelig. Voor Etos was het dan ook de uitdaging om een overkoepelend portaal te hebben waarin alle leveranciers hun promoties konden managen. Belangrijke aspecten hierbij zijn de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en ook een feedback-systeem. Het was hierbij essentieel dat er bijvoorbeeld in het promotieoverzicht ook offertes teruggestuurd konden worden inclusief de nodige comments om deze vervolgens optimaal te kunnen verwerken.
De oplossing
We hebben een omgeving gemaakt waarin er in meerdere portalen ingelogd kan worden. De portalen zijn: Promotie offertes, User management en Leverancier beheer. Bij de promotie offertes kunnen door leveranciers efficiënt actie inkoopprijzen worden aangepast en CSV bestanden geïmporteerd/gedownload worden waarna de offerte weer teruggestuurd kan worden ter goedkeuring door Etos. In het user management gedeelte kunnen nieuwe users toegevoegd worden en de bijbehorende rechten worden toebedeeld. Er zijn ook een handig hulpscherm en een tour geïmplementeerd zodat de gebruiker het optimale uit de applicatie kan halen.
Login Promotie offertes User management Leverancier beheer
De waarde
Het Etos Supplier Portal benodigde een unieke bedrijfsvoering waarvoor we een specifieke workflow hebben kunnen creëren en tegelijkertijd alles overzichtelijk in één applicatie gemanaged kan worden, zodat er niet meer gewerkt hoeft te worden met Excel lijsten. Onze Supplier Portal oplossing leidt tot geautomatiseerde processen en minder foutgevoeligheid waardoor de operationele efficiëntie wordt verhoogd.
Specifieke workflow
Overzichtelijk managen
Verhogen operationele efficiëntie

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met onze Customer Success Manager

Bo avatar

Benieuwd naar de kosten van een project?

We hebben een interactieve calculator gecreëerd waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in de kosten die komen kijken bij het bouwen van een applicatie.

Andere cases