Commercieel krachtige winkel
Mogelijkheid voor alle Etos Franchise ondernemers om niet standaard assortiment in te kopen
Klant
Ahold Delhaize - Etos
Software
Vue, Javascript, Azure, NodeJS, Nuxt
Industrie
Drogisterij en boodschappen
Use case
DevOps optimalisatie
Introductie
Etos is een drogisterijketen in Nederland dat onderdeel is van Ahold Delhaize. Ze zijn opgericht in 1919 door Philips en zijn inmiddels gegroeid tot de op twee na grootste drogisterijketen in Nederland met 540 vestigingen in Nederland. Ze begonnen als een mix van drogisterij en supermarkt, maar zijn in 1973 onder Ahold gespecialiseerd in drogisterij.
De uitdaging
Een applicatie ontwikkelen voor Etos Franchise ondernemers zodat elke franchise ondernemer zelf producten kan inkopen die niet in het standaard assortiment horen, bijvoorbeeld themaproducten voor Kerst, Pasen of Moederdag. De thema's en producten worden opgevoerd door de category managers die weer overleg hebben met de leveranciers over de aantallen en de kosten voor invoering van een product.
De oplossing
We hebben twee aparte omgevingen ontwikkeld. Een omgeving voor de Category managers van Ahold waar de producten en thema’s worden opgevoerd en/of gewijzigd en waar ze inzicht hebben in de bestellingen die worden gedaan. De andere omgeving is voor de Franchise ondernemer waar gezocht kan worden op de verschillende thema's, er producten besteld kunnen worden en suggesties gegeven kunnen worden voor specifieke wensen.
Category manager
Producten opvoeren
Inzicht in bestellingen
Franchise ondernemer
Zoeken op thema's
Producten bestellen
Suggesties geven
De waarde
Met de applicatie heeft een Etos franchise ondernemer meer vrijheid in zijn inkoop-keuze voor producten die niet in het standaard assortiment vallen. Dit zorgt voor flexibiliteit in het bestelproces wat leidt tot efficiënte bedrijfsprocessen ter voorbereiding van bepaalde thema perioden.
Vrijheid in inkoop-keuze
Flexibel bestelproces
Efficiënte bedrijfsprocessen

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met onze Customer Success Manager

Bo avatar

Benieuwd naar de kosten van een project?

We hebben een interactieve calculator gecreëerd waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in de kosten die komen kijken bij het bouwen van een applicatie.

Andere cases